Dr. Pap-Tuka Botond fogorvos

 

Dr. Pap-Tuka Botond vagyok. Pestlőrincen lakom. Itt végeztem tanulmányaimat a Karinthy Frigyes Gimnáziumban. Majd felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre ahol cum laude minősítéssel végeztem. Orvos nagyszüleim nyomdokait követve választottam én is ezt a pályát. Rengeteg kihívást tartogat számomra, de a sikerért szívesen dolgozom. Szakmai tudásom folyamatos bővítése érdekében részt veszek továbbképzéseken . Kiemelten fontos számomra, hogy a kezeléseim fájdalommentesek legyenek, és a páciens elégedetten , mosolyogva távozzon a rendelőből.

Dr. Baudics Veronika fogorvos

Dr. Baudics Veronika vagyok.Pestlőrincen lakom 12 éve férjemmel, és gyermekeimmel. Tanulmányaimat  a Semmelweis Egyetem Fogorvotudományi Karán végeztem, és itt szereztem meg angolból középfokú, németből pedig alapfokú nyelvvizsgámat. 2009-ben megszereztem Konzerváló Fogászat-, és Fogpótlástan  Szakorvosa címet.Dolgoztam az Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján is, de magánfogorvosi rendelőben éreztem úgy, hogy figyelmemet maximálisan pácienseimre tudom fordítani. Nagy hangsúlyt helyezek az empatikus bánásmódra, a kommunikációra ,és hogy folyamatosan tovább képezzem magam.

Csizmadia Anita vezető asszisztens

Csizmadia Anita vagyok, 20 éve dolgozom az egészségügyben, ezen belül 11 éve a fogászat területén .
Már kisgyerekként a babáimat is gyógyítottam, azt hiszem eleve elrendeltetett volt, hogy életemet az emberekkel kapcsolatos gyógyítás fogja kísérni. A fogászatban tökéletesen megtaláltam azt az összhangot amit mindig is kerestem. Itt gyorsan és látványosan történik minden és nagyon ritka eseteket kivéve, az emberek gyönyörű és elégedett mosollyal távoznak. Fantasztikusan jó érzés amikor a páciens elkeseredve , talán fájdalommal ,félve jön hozzánk és pár alkalom után mosolyogva és elégedetten távozik tőlünk .A sikerélmény az, ami feltölt és energiát ad a mindennapi munka alázatos elvégzéséhez.

Csizmadia Emőke ügyvezető

Csizmadia Emőke vagyok a Porcelánia Dental fogtechnikai labor és a Ráday Mosoly Centrum fogászati rendelő megálmodója .
1990. óta dolgozom fogtechnikusként. Már a pályám kezdetén tapasztaltam, hogy tökéletes fogpótlást akkor tudunk készíteni, ha a páciens és az orvos mellett jelen van a technikus is a rendelőben. Számomra az esztétika a legfontosabb , mert a ragyogó mosoly a legszebb ékszer.